Translate

søndag 29. mai 2016

Chelsea 2016

Tilbake etter nok en tur til Chelsea. Her kommer noen bilder av designer-hager


Denne gangen klarte jeg få med meg mine to hage-tanter. Vi har snakket om det lenge, men så ble jeg syk, og årene har gått. Så endelig dro vi avgårde.
Vet ikke hva jeg var mest spent på, utstillingene eller hva tantene syntes. De er 80 og 87 år gamle, og har holdt på med hage like lenge som jeg er gammel. Lenge ! De er mine hage-mentorer.
Og vi koste oss. Bodde vakkert til på et nydelig pub-hotell rett ved Kew garden. En berømt hage, som vi også fikk tid til å besøke. Bildene derfra kommer senere.


Nå var det 3. året på rad, og jeg kjenner igjen noen av utstillerene. Og ser at det blir litt færre bilder tatt av gadgets !
Men det er alltid like spennende å se hva designerne har funnet på. Og hvilke farger som er dette året.
Det var fortsatt mye av min favoritt, som er blåttoner, men i år så jeg også mange utstillere som brukte gult og rust-farger. Og det var brukt flere knallfarger en sist år.Gråværet den dagen vi var der gjorde det litt mer utfordrende å ta bilder. Men sånn er et bare

I dag blir det designer-hage bilder. Med så mange bilder prøver jeg å dele dem opp etter tema i år.Hvem vil sitte under her . Morsom gangvei med planting under også.


Grus og rustent jern

Denne hagen skal vise hva som skjer med verden hvis det bare blir steinørken. Kontrasten mellom det og nå.Min favoritt denne gangen. Har fått dilla på å forme busker og trær.


Brunt og retro


Mye stein i mange hager


En nydelig hage med trær som snurret, som en av overraskelsene.

Denne hagen gjorde sterkt inntrykk på meg. Dette er historien om barn og ungdom som døde eller ble hardt skadet av meningitt. Den lille bakerst og nederst døde som barn, og jente som er på vei igjennom muren har fått cp. Men er nå syklist og skal delta i paralympisk.